Pentru ca mainile tradeaza varsta..



Pielea mainilor este foarte subtire si nu contine straturi de grasimi. Si cu toate acestea, mainile sunt cele mai expuse la vant, soare, ger, diversi detergenti si inalbitori. Viata mainilor noastre nu este una dintre cele mai usoare si noi le ingrijim tot mai putin.. ne aducem aminte sa mai punem o crema pe ele atunci cand simtim discomfort sau cand avem pielea foarte uscata.
Imbatranirea pielii este un proces natural, biologic. Dar este in puterea noastra sa influentam asupra intensitatii acestiu proces, pentru asta ar trebui sa invatam corect sa ingrijim mainile pentru a le avea mereu gingase si frumoase! Sistemul de ingrijire a mainilor "Satin Hands" Mary Kay - iata ce ne trebuie pentru a avea maini de catifea! Sistemul este o metoda eficienta si care da rezultate imediate pentru a avea o piele sanatoasa, tanara si frumoasa.

Prima etapa - Crema de noapte extra-emolienta
Puneti in palma putina  Crema de noapte extra-emolienta, masati intens pielea mainilor si intre degete.

A doua etapa  - Gel-scrab pentru maini 2-în-1
Fara a spala Crema de noapte extra-emolienta, turnati in palma o cantitate mica de Gel-scrub, masandu-l intens in pielea mainilor si intre degete. Gelul-scrub exfoliaza celulele moarte, inmoaie portiunile inasprite ale pielii, micsoreaza evaporarea apei si indeparteaza excelent surplusul de sebum si impuritatile, pastrand pH-ul natural al pielii, nu usuca pielea.

A treia etapa - Crema de maini 
Aplicaţi putina Crema de maini, masand uşor. Aceasta crema emolienta cu o consistenta densa hidrateaza pielea mainilor si mentine nivelul optim de hidratare pe parcursul a mai multor ore, face pielea mainilor moale si neteda, serveste drept o „manusa-invizibila”, protejand pielea mainilor de uscare si descuamare.



NOU! Din 16 octombrie setul de ingrijirea mainilor este disponibil  fara aroma sau cu aroma de rodie! Atentie! Setul de maini cu aroma de rodie este in editie limitata!






Have a pink day! Pentru mai multe informatii : marykay.rom@gmail.com

Un comentariu:

  1. Este foarte bune setul acesta! A fost prima exfoliere pt maini pe care am facut-o! Iar crema aceea fffff grasa face minuni!

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...