Produsele Mary Kay


Asortimentul produselor Mary Kay reprezinta mai mult de 200 de titluri in categoriile: ingrijirea pielii, ingrijirea corpului, ingrijirea pielii pentru barbaţi, cosmetica decorativa si parfumuri. Toate produsele Mary Kay ofera garantia calitatii la cele mai inalte standarde, eficienta si siguranta.

Compania Mary Kay tinde spre a crea produse noi care vor depasi asteptarile dvs. si carora va veti putea incredinta. In fiecare trimestru suntem bucurosi sa va prezentam noile produse a liniei de ingrijire a pielii, corpului, produse cosmetice decorative, colectia parfumurilor, care va vor permite mereu sa va simtiti atragatoare. Mary Kay Ash a creat Compania sa in baza valorilor de care se conducea ea insasi: integritate, onestitate si credinta ferma in Regula de Aur. Ea avea un singur tel: sa ajute femeile sa traiasca conform viselor lor si ea facea totul pentru materializarea acestor vise. Mai mult de 40 de ani principiile ei traiesc in sufletele a circa 1,8 milioane de Consultanti Independenti de frumusete care formeaza „familia” internationala Mary Kay: mame, fiice, surori si prieteni.

Afacerea pe care Mary Kay a initiat-o investind 5000 de dolari, astazi a devenit o companie cu un venit de miliarde, care a castigat increderea a milioane de femei. Reputatia Mary Kay va fi mentinuta cu demnitate de produsele sale cosmetice pe care noi le oferim.
Securitatea produselor – scopul nostru de baza. Anual Compania aloca milioane de dolari pentru cercetari si petrece mai mult de 300 000 de testari, pentru a asigura cele mai inalte standarde de securitate, calitate si eficienta a produselor Mary Kay.
Experti experimentati testeaza nu doar fiecare ingredient in parte, ci si fiecare produs final. Aceasta reprezinta o testare minutioasa, la fel ca si testarea repetata, se realizeaza si se verifica de colaboratorii laboratoarelor noastre de cercetari stiintifice, printre care sunt savanti cu grade stiintifice, specialisti in asa domenii ca toxicologie, farmacologie, microbiologie, chimie si biochimie.
Orice decizie luata pentru un produs sau altul este bazata pe date stiintifice si nu pe pareri. Compania Mary Kay se sprijina pe cercetari stiintifice demonstrate pe cale experimentala in cadrul carora au fost folosite cele mai moderne tehnologii, si noi nu utilizam un ingredient pâna nu este confirmata prin testare securitatea si eficienta lui.
Luand in consideratie gradul inalt de importanta a unei evaluari independente a produselor, noi realizam cercetari stiintifice in laboratoare independente, unde sub o supraveghere riguroasa a dermatologilor si oftalmologilor licentiati independenti, voluntarii folosesc produsele Mary Kay.
De asemenea, realizam cercetari de laborator ample, pentru a garanta inlaturarea factorilor alergeni si iritanti, si utilizam cele mai noi metode de evaluare a produselor predestinate pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor.
Procesul de fabricare a tuturor produselor pentru ingrijirea pielii si a cosmeticii decorative este controlat de catre organe de stat, si inainte ca un produs sa ajunga in vanzare, el trebuie aprobat in conformitate cu normele stricte de stat.
Dermatologi si alti experti in medicina joaca un rol important in elaborarea produselor noi Compania Mary Kay a stabilit relatii strânse de colaborare cu dermatologi si oftalmologi de rang inalt din toata lumea, atât cu teoreticieni, cât si cu practicieni. Acesti specialisti ofera servicii de consultanta cercetatorilor nostri. Mentinând aceste relatii Compania a oferit sustinere financiara catedrei de dermatologie in unul dintre cele mai respectabile institutii de cercetari in medicina – Centrului Medical Sud-Vest, afiliat Universitatii din Texas. Pe lânga aceasta, noi oferim cu regularitate sustinere altor institutii vestite, ca de exemplu: Fondul Dermatologic si Fondul pentru lupta contra cancerului pielii.Noi tinem cont de ceea ce-si doresc femeileMary Kay sa corespunda si sa intreaca asteptarile consumatorului, de aceea anual mii de femei din intreaga lume folosesc si apreciaza produsele Mary Kay sub supravegherea savantilor-experti, pentru a ajuta Compania sa inteleaga avantajele pe care femeile doresc sa le primeasca de la produsele folosite.Inovatii au loc permanent si oriundeincepând cu America Latina si pâna in Europa, cu Asia si pâna la laboratoarele noastre din SUA – atunci când este vorba de a oferi femeilor produsele pe care ele le doresc, barierele geografice dispar. Savantii nostri, inginerii si colaboratorii departamentului marketing colaboreaza cu experti tehnici in domeniul fabricarii produselor cosmetice, cu cei mai buni furnizori de ingrediente si cu oameni de stiinta din toata lumea, de aceea produsele Mary Kay reprezinta rezultatul celor mai noi si mai eficiente tehnologii, inclusiv inovatii in domeniul ambalarii, gratie carora este marita eficienta produselor.


Noi consideram ca doar dupa cercetarea fiecarui ingredient in parte, inclusiv a extractelor vegetale, noi putem oferi mereu produsele cele mai sigure si de cea mai inalta calitate, care va permite consumatorilor sa atinga rezultate minunate scontate.Noi reactionam la cerintele consumatorilorPentru a putea reactiona la cerintele Consultantilor Independenti Mary Kay din toata lumea, detinem doua dintre cele mai moderne fabrici: o fabrica amplasata in Dallas, statul Texas, SUA, tot acolo este situata si resedinta Oficiului Central a Companiei, iar alta – in Hanchjou, China.
Fabrica din SUA produce un sir dintre cele mai populare in lume produse de ingrijire a pielii si cosmetica decorativa. Ea a trecut certificarea Conducerii Federale a SUA in domeniul substantelor medicamentoase.
Fabrica noastra din China este certificata dupa standardul ISO 9001 – este o recunostinta a meritelor in domeniul mentinerii celor mai inalte standarde de calitate ale produselor. Faptul ca o companie de cosmetice este pe o treapta egala cu intreprinderi din domeniul industriei aerospatiale si automobilistice, si a trecut o astfel de certificare – este o confirmare in plus despre caracterul unic a pozitiei noastre in pastrarea si avansarea calitatii si a securitatii produselor.
Compania Mary Kay a stabilit relatii strânse de colaborare cu furnizori din intreaga lume pentru a se convinge de faptul ca ei sunt gata sa produca si sa furnizeze produsele acolo unde este nevoie de ele. Este un singur standard Mary Kay in conformitate cu care se fabrica toate produsele Mary Kay, ceea ce permite consumatorului sa fie incredintat de cele mai inalte standarde ale calitatii, securitatii si eficientei, indiferent unde a fost fabricat produsul dat.
Suntem contra testarii produselor asupra animalelor. Având grija de animale, iata ca deja de 15 ani Mary Kay este adversarul testarilor substantelor si a unor ingrediente asupra animalelor, la fel, compania roaga partile terte sa nu petreaca astfel de cercetari.

4 comentarii:

  1. Vreau si eu sa particip la o ora de frumusete Mary Kay .cum fac ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati-mi o adresa de mail si va voi contacta.

    RăspundețiȘtergere
  3. as dori sa colaborez cu dumneavoastra in promovarea acestor produse

    RăspundețiȘtergere
  4. trimiteti-mi un mail pe adresa marykay.rom@gmail.com va rog sau lasati-mi datele dvs de contact..

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...