De ce fardurile Mary Kay se aplica atat de usor si transparent pe ten?


Daca mergi in America si vei vizita fabrica Mary Kay din Texas vei intelege. Tehnologiile de fabricare sunt pur si simplu cosmice. Compania Mary Kay a descoperit un diluant pe baza de apa - acesta este secretul firmei. El dizolva pigmentul de vopsea in molecule. Dupa aceea masa lichida este vaporizata in camere vide. In vid lichidul se evapora instantaneu si moleculele se aduna in particule apropiate formei sferice si complet identice. Daca e sa comparam produsele Mary Kay cu alte firme, acolo particulele tari de vopsea se obtin prin metoda maruntirii fine, de aceea fardurile raman neuniforme. Produsele Mary Kay sunt unice. Ati observat cat este de usor de inlaturat un machiaj Mary Kay? Aceste produse nu traumeaza pielea!
Mary Kay Ash-este unica femeie din America a carui nume este inscrisa in lista de pe Walk of Fame din Washington, alaturi de Einstein.

Compania Mary Kay plateste impozite la trezorerie intr-un an mai mult decat companiile Boeing si Chrysler luate la un loc. Asociatia expertilor belgieni in cosmetica decorativa ale companiilor din intreaga lume, deja de 9 ani la rand au clasat compania Mary Kay pe primul loc in ceea ce priveste siguranta produselor si protectia pileii. Produsele Mary Kay sunt 100% sigure si netraumatizante pentru piele, pe cand la Christian Dior-doar 89% din produse sunt netraumatizante.

Cosmeticile Mary Kay se incadreaza in categoria de lux, la fel ca si „Estee Lauder”, ”Lancome”. Cu o clasa mai jos se afla L'Oreal. In categoria de clasa extra lux se incadreaza cosmeticile care sunt mai scumpe din cauza ambalajului
De cosmetica Mary Kay se folosesc 900 000 000 de oameni. Si 900 000 000 de oameni nu pot da gres!
Printre acei oameni se pot enumera personalitati ca:
Hillary Clinton, Mireille Mathieu, Jessika Parker, Barbara Streisand, formatia „Modern Talking”.

3 comentarii:

  1. produsele sant de o forte buna calitate, eu le utilizez de 4 ani si nu renunt la ele. La Bistrita sant reprezentanti activi? Adresa mail felcontrub@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate stiu eu in Bistrita nu sunt. Eu sunt in Bucuresti, daca va intereseaza ceva va pot ajuta eu.

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...